Ads Top

Sharp Energy Solutions Europe verlengt productgarantie voor zwarte PV-modules naar 25 jaar

Voor Sharp Energy Solutions Europe staat 'een gerustgestelde klant' bovenaan de agenda en daarom heeft het zijn productgarantie voor het assortiment residentiële zwarte zonnepanelen verlengd naar 25 jaar. Vanaf 1 juni 2023 profiteren klanten die de zwarte versies van de monokristallijne PERC silicium fotovoltaïsche NU-JC410B- en NU-JC415B-panelen aanschaffen van deze toonaangevende productgarantie. Binnen de EU en verschillende andere landen geldt bovendien een 25-jarige prestatiegarantie, met een minimum van 85 procent, vanaf het moment van levering van het paneel aan de eindgebruiker.  
 
De NU-JC410B- en NU-JC415B-modules zijn speciaal ontworpen voor kleinschalige residentiële en commerciële dakinstallaties. Dankzij hun compacte afmetingen zijn ze gemakkelijk en comfortabel te hanteren, installeren en in het systeem te integreren. Deze zwarte versies bieden bovendien een gestroomlijnde oplossing voor al wie niet alleen een functionele, maar ook een mooie en esthetische zonne-installatie wil.

De volledig zwarte NU-JC410B heeft een indrukwekkend vermogen van 410 Wp en is opgebouwd uit 108 halve cellen (M10 wafer) en beschikt over 10-busbartechnologie. Deze module biedt een rendement van maar liefst 21,0 procent. De NU-JC415B-module heeft een witte back-sheet, een zwart frame en een rendement van 21,25 procent. Beide modules leveren daarmee uitzonderlijke prestaties en zijn uiterst betrouwbaar.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.