Ads Top

Coevorden biedt waardebonnen voor energiebesparende maatregelen

Inwoners van de gemeente Coevorden met een krappe beurs kunnen vanaf 1 juni via de Doe-Mee-Webwinkel gebruik maken van energiebesparende regelingen. Wie niet meer dan 1930,53 euro bruto per maand verdient of samen met een partner maximaal 2708,23, komt in aanmerking voor de regelingen.

Het gaat om waardebonnen die inwoners kunnen besteden aan energiebesparende maatregelen. Zoals een zuinige wasmachine, een kookplaat of koelkast, tochtstrips of led-lampen. De deelnemende winkels zijn Bouwmarkt Schoonoord, Karwei in Coevorden, Hilbrands Installatietechniek in Oosterhesselen en Mediamarkt in Emmen.

Inwoners hebben, afhankelijk van hun inkomen, recht op 50 tot wel 800 euro aan waardebonnen. Wie nog geen toegang heeft tot de Doe-Mee-Webwinkel kan dat aanvragen via, Doe Mee Energieregeling | Gemeente Coevorden. Voor inwoners die het lastig vinden om via de website aan te vragen, is hulp beschikbaar. Dat kan door Humanitas Thuisadministratie, de Invulbrigade of Maatschappelijk Welzijn Coevorden (zie bijgaande afbeelding). 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.