Ads Top

Gebruikers van Roamler gaan Toon installeren

Eneco en techbedrijf Roamler slaan de handen ineen om technische klussen in huis uit te laten voeren door gebruikers van de Roamler app. Daarvoor starten beide bedrijven samen een nieuw platform: Roamler Tech. Eneco biedt zelf de eerste klus aan op het nieuwe platform: de installatie van haar intelligente thermostaat Toon. In Den Haag heeft het platform al met succes proefgedraaid.

Het Amsterdamse Roamler biedt smartphonebezitters de mogelijkheid geld te verdienen door eenvoudige klussen uit te voeren. Het bedrijf heeft haar basis in de retailmarkt, waar gebruikers van de Roamler-app - ‘Roamlers’ - een financiële vergoeding kunnen krijgen doordat ze bijvoorbeeld in supermarkten foto’s van bepaalde schappen maken en doorsturen. Zakelijke opdrachtgevers als Coca-Cola en Procter & Gamble gebruiken deze informatie als steekproef om de kwaliteit van hun contracten met supermarkten te toetsen.

Roamler heeft al langer de ambitie om haar horizon te verbreden naar meer complexe klussen. Daarom draaien Eneco en Roamler sinds het najaar van 2015 proef in Den Haag, waarbij Roamlers al een groot aantal Toon-thermostaten hebben geïnstalleerd. Uit die proef komt een hoge waardering van de betrokken Eneco-klanten, mede omdat Toon via Roamler al binnen twee dagen na bestelling aan de muur kan hangen. Ook kunnen klanten via de Roamler-app kiezen uit korte tijdsblokken waarop de installateur langskomt. Zo hoeven ze niet langer dan twee uur thuis te blijven.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.