Ads Top

Experts inspireren ondernemers tijdens de Week van de Ondernemer

Essent Zakelijk biedt tijdens de Week van de Ondernemer op 12, 13 en 14 april haar klanten in het programma Toekomstverkenners inspiratie en praktische oplossingen op het vlak van ondernemen en strategie, innovatie en technologie.

Samen met een team van experts en topondernemers geeft het Team Zakelijk van Essent ondernemers iedere dag van het event inspiratie en antwoord op belangrijke vragen voor ondernemers. Uiteraard biedt Essent ondernemers voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden.

Patrick Lammers, CCO van Essent, licht toe; “Ondernemers zijn iedere dag bezig met hun toekomststrategie. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de ondernemers in het MKB in 2016 aan de slag wil met het vernieuwen van hun strategie. Als Experience Partner van de Week van de Ondernemer en met het programma Toekomstverkenners helpen wij ondernemers met hun vraagstukken. We komen graag in contact met ondernemers om te kijken hoe wij hun beter kunnen ondersteunen in hun ondernemerschap en het bereiken van successen.”

Wouter van Rhoon, directeur Essent Zakelijk vult aan: “We bieden onze zakelijke klanten toegang tot een speciaal team van specialisten dat hen volledig kan ontzorgen op al hun energievraagstukken. Of het nu gaat om het proactief aanbieden van scherpe energie-aanbiedingen, of het leveren van energiebesparende oplossingen. De specialisten van Essent werken nauw samen om vanuit actuele kennis en inzichten de zakelijke klant ontlasten en bij te dragen aan zijn succes.”

Tijdens de interactieve ontbijt- en theatersessies gaat mediaondernemer en presentator Ronnie Overgoor (7 Ditches TV) samen met ondernemers en inspirerende gasten zoals futuroloog Wim de Ridder, Mark Vletter (Voys) en Marco Aarnink (Drukwerkdeal) op zoek naar de trends en zoomt hij in op de toekomstvisie voor ondernemers. Team Zakelijk zal haar klanten tevens in contact brengen met experts van de Holland Consulting Group, zodat zij direct met een persoonlijk advies aan de slag kunnen met het vernieuwen van hun toekomststrategie.

Team Zakelijk van Essent is aanwezig tijdens de Week van de Ondernemer op 12, 13 en 14 april 2016 in het Beatrix Theater Utrecht, op 29 juni 2016 in Groningen, op 12 oktober 2016 in Eindhoven en op 16 november 2016 in Amsterdam. Deelname is kosteloos. Voor aanmelden en meer informatie kijk op www.weekvandeondernemer.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.