Ads Top

Kennis verduurzaming bestaande bouw BAM Woningbouw onder één dak

BAM Woningbouw brengt alle kennis en ervaring met betrekking tot verduurzaming van de bestaande woningbouw onder één dak als kenniscentrum. Voortaan opereren BAM Woningbouw W&R-Renovatie en BAM-vertegenwoordigers van GEN (Gebieden Energie Neutraal), vanuit hun nieuwe onderkomen in het hoofdkantoor van Koninklijke BAM Groep in Bunnik.
Door het samenbrengen van de twee bedrijfsonderdelen op één centrale locatie kan BAM Woningbouw haar ervaring en kennis over het verduurzamen van de bestaande bouw beter inzetten om haar klanten te bedienen en de regionaal opererende bedrijven beter te ondersteunen. Het kenniscentrum zal ook een actieve rol hebben in de ontwikkeling van nieuwe verduurzamings- en renovatieproducten die aansluiten op de conceptuele aanpak van W&R-Renovatie.
W&R-Renovatie voert renovatietrajecten uit die gebaseerd zijn op referentiewoningen. Renoveren dus volgens een gestandaardiseerd proces, waarbij twee krachtpunten worden gecombineerd: de ijzersterke kwaliteiten op het gebied van product- en procesdenken en een jarenlange traditie in (grootschalige) renovatietrajecten. Het resultaat: kostenreductie, minimalisatie van faalkosten, een kortere voorbereidingstijd, werken met vaste co-makers en een uitstekende kosten-waarde-verhouding.
Gebieden Energieneutraal (GEN) is een initiatief van een groep bedrijven – waaronder BAM – die vanuit hun bedrijfsdoelstellingen voorop wil lopen in het leveren van een bijdrage aan de ambitieuze maatschappelijke doelstellingen van CO2-reductie en duurzame energieproductie. Zij beseffen dat samenwerking met gelijkgestemde innovatieve bedrijven, de overheid en kennisinstellingen noodzakelijk is om de maatschappelijke doelen te kunnen halen. De deelnemers van GEN zijn ervan overtuigd dat energieneutraal bouwen de toekomst is en dat bedrijven die in hun sectoren een leidende rol willen blijven innemen, hierop zijn voorbereid.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.