Ads Top

PowerGo breidt laadnetwerk in Denemarken snel uit

PowerGo installeert de komende twee jaar ongeveer 1600 openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen (EV's) in Denemarken. Hiermee levert PowerGo een belangrijke bijdrage aan de uitrol van het Europese laadnetwerk.

PowerGo heeft ondertussen zestien aanbestedingen gewonnen voor de installatie van openbare laadpunten in Denemarken. De meest recent gewonnen aanbestedingen bevinden zich in de gemeenten Glostrup, Haderslev, Næstved, Rudersdal, Varde, Ballerup, Hillerød, Thisted en Vallensbæk waarbij in totaal 832 laadpunten worden gerealiseerd. Daarbij realiseert PowerGo acht ultra-snellaadpunten in de plaats Haderup.

Glostrup: twintig AC- en twee DC-laadpunten;
Haderslev: 26 AC-laadpunten;
Næstved: 254 AC- en zestien DC-laadpunten;
Rudersdal: 162 AC- en tien DC-laadpunten;
Varde: 42 AC- en vier DC-laadpunten;
Ballerup: 54 AC-laadpunten;
Hillerød: 64 AC- en twintig DC-laadpunten;
Thisted: 110 AC- en 28 DC-laadpunten;
Vallensbæk: achttien AC- en twee DC-laadpunten;
Haderup: acht ultra-snellaadpunten.

PowerGo publiceerde eerder dit jaar het nieuws over de gewonnen aanbestedingen in de gemeenten Randers, Gentofte, Vejen, Vejle, Gladsaxe en Ikast-Brande. In de komende maanden worden meer projecten in Denemarken aangekondigd.
 
In mei opende PowerGo de eerste laadlocatie in Denemarken, in de parkeergarage Cronhammer in Vejle. Ook de installatie van laadpalen in de gemeente Gladsaxe, Vejen, Randers en Ikast-Brande is van start gegaan.

Bij PowerGo laden bestuurders van EV’s met 100% duurzame energie. PowerGo gebruikt het EV-platform van Deense partner Spirii om de laadpunten te realiseren, beheren en exploiteren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.