Ads Top

HR energy lanceert warmtepomp waarbij geen buitenunit nodig is

Tech scale-up HR energy introduceert een slimme PVT-warmtepomp, de Qube, waarbij geen grote buitenunit nodig is. Dit is mede mogelijk door het toepassen van verbeterde Qpanel PVT zonnepanelen in plaats van een buitenunit. Deze zonnepanelen wekken zowel stroom als warmte op. De PVT-panelen leveren genoeg energie om zowel de warmtepomp als het verwarmen en douchewater volledig te voorzien van stroom.

De Qube is een slimme warmtepomp die woningen hybride of volledig gasloos maakt. De warmtepomp beschikt over zelflerende software, waardoor het hoogste rendement behaald wordt.

In combinatie met een thuisbatterij en dynamische energietarieven is de Qube voorbereid op de toekomst. Bovendien maakt het vermogen van 2 tot 8 kW in een zeer compacte behuizing de Qube breed inzetbaar voor zowel kleine appartementen als voor grotere woningen.

Door deze PVT panelen is het mogelijk om stroom en warmte tegelijkertijd op te wekken. Zo kan een huis volledig zelfvoorzienend worden. De vernieuwde Qpanel heeft meer energieopbrengst, waardoor er minder PVT panelen nodig zijn. Qpanel PVT panelen zijn hiermee ook toepasbaar bij weinig dakvlak.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.