Ads Top

EnergieWonen bedient klanten vanaf heden vanuit één centraal pand

Met het steken van de stekker in het stopcontact, openden Douwe van Gorkum (directeur EnergieWonen) en Resi Becker (CEO van Essent) het nieuwe pand van EnergieWonen in Ede, gelegen tussen de A12 en de A30.

In dit pand voegt EnergieWonen de afdelingen klantenservice, verkoop en administratie (voorheen gevestigd in Almere) samen met de installatie-afdeling. Het gevolg is het creëren van nog kortere lijnen binnen de organisatie. Hierdoor kan zij vanuit één centrale locatie in Nederland al haar huidige en potentiële klanten optimaal bedienen.

Naast deze effectiviteitsslag was een nieuw pand voor EnergieWonen - servicepartner van Essent -  eveneens noodzakelijk. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een exponentiële groei meegemaakt. Zo heeft de leverancier van zonnepaneelsystemen haar activiteiten in de afgelopen jaren sterk opgeschaald. Hierdoor is behoefte aan ruimere huisvesting voor meer medewerkers en meer logistieke ruimte om alle logistieke activiteiten uit te kunnen voeren.

Het pand in Ede is geheel conform de nieuwste normen gebouwd als het gaat om energiegebruik en -verbruik. Daarmee is het volledig duurzaam. Het wordt daarnaast niet enkel als kantoor, opslag en werkvoorbereiding in gebruik genomen, maar ook als proefopstelling om huidige en potentiële klanten mee te nemen in de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.