Ads Top

Uitbreiding Raad van Bestuur voor Enexis Groep

De Raad van Commissarissen van Enexis Groep heeft besloten om per 1 september 2020 Rutger van der Leeuw (43) als Chief Operating Officer (COO) en Jeroen Sanders (46) als Chief Transition Officer (CTO) te benoemen. Hiermee wordt de Raad van Bestuur uitgebreid naar vier leden.

Om de klimaatdoelen te kunnen realiseren, ligt er een onverminderd grote opgave aan de operationele kant van de organisatie. De COO wordt verantwoordelijk voor alle technische en klantoperaties. Deze rol gaat ingevuld worden door Rutger van der Leeuw, die brede ervaring heeft met het volledige operationele proces bij Enexis.

Verder maakt de Raad van Commissarissen bekend dat Maarten Blacquière (CFO) zijn taken begin 2021 wil gaan overdragen. Hij wordt opgevolgd door Mariëlle Vogt (54) die begin 2021 zal toetreden tot de Raad van Bestuur van Enexis Groep. Mariëlle is nu ruim drie jaar werkzaam als Directeur Financiën bij Enexis. Daarvoor bekleedde zij de positie van Financieel directeur bij de TU Delft. Eerder werkte Mariëlle geruime tijd voor KPN in diverse financiële posities.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.