Ads Top

Rabobank verwerft meerderheidsbelang in The Sustainables/HomeQgo

Rabobank verwerft een meerderheidsbelang in verduurzamingsadviesbureau voor de woningmarkt The Sustainables. The Sustainables ontwikkelt slimme softwareplatformen (zoals advies- en offertetools) voor onder andere energiemaatschappijen, financieel dienstverleners, installateurs en CV-fabrikanten.

Het bedrijf zet haar werkzaamheden voort als dochter van de bank. Rabobank gaat de dienstverlening die het bedrijf ontwikkelt voor woningverbetering en het verlagen van energiegebruik inzetten om de energietransitie makkelijker te maken voor haar 1 miljoen hypotheekklanten en de Nederlandse huizenbezitters.

Vanaf september krijgt iedere klant van de Rabobank die zich oriënteert op een nieuwe hypotheek als standaardservice een verduurzamingsadvies van HomeQgo. Met behulp van slimme tools meten zij de woning op afstand in. Zo wordt een 3D-woningmodel gecreëerd waarop een passend offerteaanbod voor de uitvoering van deze verduurzamingsmaatregelen volgt, zonder de lange wachttijden van een huisbezoek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.