Ads Top

Loyaliteitsprogramma Samen Greenchoice van start



Greenchoice lanceert haar duurzame loyaliteitsprogramma Samen Greenchoice. Het is volgens de leverancier het enige volledig duurzame spaarprogramma van Nederland dat duurzaam gedrag stimuleert. Het beloont deelnemers die duurzame keuzes maken met spaarpunten die zij in kunnen zetten voor duurzame producten. Met Samen Greenchoice helpt de groene energieleverancier duurzame initiatieven groeien door hun producten in het spotlicht te zetten. Zo werken ze samen aan een steeds groener Nederland.

Binnen het spaarprogramma ‘Samen Greenchoice’ worden duurzame acties beloond met punten en stimuleert de energieleverancier duurzaam gedrag. Deelnemers sparen elke maand automatisch punten en krijgen extra punten als zij bijvoorbeeld zelf energie opwekken of energie besparen met de Greenchoice app. Met de gespaarde punten profiteren de deelnemers van uiteenlopende duurzame aanbiedingen, zoals energiebesparende artikelen, duurzame producten voor in huis, maar ook leerzame uitjes voor het hele gezin. Ook kunnen zij hun punten inzetten om bosgebieden te beschermen. Door de eerste pilotdeelnemers is hiermee is al 20.000 m2 bos beschermd in de Braziliaanse Amazone. Greenchoice laat haar klanten op deze manier kennis maken met duurzame alternatieven, maar wil met het programma ook een blijk van waardering geven aan haar trouwe klanten. Faron Schenkers, Productmanager bij Greenchoice: “We wilden iets ontwikkelen waarmee we niet alleen onze nieuwe klanten, maar ook onze trouwe klanten konden belonen. Om te laten zien dat we ze waarderen en graag bij ons houden.”

In de Samen Greenchoice winkel staan uitsluitend duurzame partners met duurzame producten. Het uitgangspunt is een gevarieerd aanbod dat past bij de duurzame missie van Greenchoice. Schenkers: “Grote, maar juist ook kleine bedrijven moeten een kans krijgen om hun duurzame product te laten zien. We ondersteunen initiatieven die een echt vernieuwende, creatieve invalshoek kiezen bij het aanbieden van een duurzaam alternatief.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.