Ads Top

Energiedirect.nl bestrijdt de energiehysterie in nieuwe campagne

In een nieuwe campagne van SuperHeroes Amsterdam zet energiedirect.nl zich af tegen de wirwar aan energie opties. Want er is sprake van een heuse energiegekte. Heel Nederland wordt opgeroepen de groenste met de groenste te vergelijken. Contracten krijgen fancy namen en ingewikkelde opties. En voor je het weet zit je vast aan een eigen windmolen of overbodig welkomstcadeau.

Uit onderzoek blijkt dat mensen zich verloren voelen in de wirwar aan keuzes. De nieuwe campagne relativeert dit met een vette knipoog. Energiedirect.nl geeft hoofdpersoon Klaas een groen, eenvoudig en voordelig aanbod. Hierdoor hoeft hij niet eindeloos te vergelijken en te stuntelen met stroom uit koeienmest of zijn nieuwe welkomstcadeau.

De digital first campagne kent een grote variatie aan video’s, opvallende InstaStories, social- en display ads. Daar bovenop wordt tv en radio ingezet, zodat energiebeslissers in Nederland er niet omheen kunnen: energiedirect.nl houdt energie lekker simpel, dan blijft voor jou de prijs lekker laag!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.