Ads Top

Oxxio lanceert adviesbot

Oxxio lanceert, naar eigen zeggen als eerste energieleverancier ter wereld, een bot. Die voorziet gebruikers van de Oxxio App persoonlijke en relevante inzichten in hun energieverbruik. O is in samenwerking met TamTam en CX Company ontwikkeld en wordt aan de Oxxio App toegevoegd.

O analyseert het energieverbruik én geeft gebruikers extra uitleg over de Oxxio App en energiekosten. Hiervoor maakt O gebruik van de (slimme) meterstanden van de klant. Deze worden anoniem vergeleken met andere gebruikers. 'O is de persoonlijke Energiebuddy van de gebruiker', vertelt Joos Luteijn, Digital Lead Oxxio. 'Met O geeft Oxxio op een geheel nieuwe wijze invulling aan de relatie met onze gebruikers. Afhankelijk van het energieverbruik en app-gebruik, bieden we gebruikers interactie op maat.'

Op korte termijn zal het mogelijk zijn om het energieverbruik nog nauwkeuriger te analyseren, zodat de gebruiker nog beter grip heeft op de kosten. Tevens kunnen gebruikers in de nabije toekomst O vragen stellen. En als vervolgstap ziet Oxxio ook een stap naar platformen als Siri van Apple of Facebook Messenger.
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.