Ads Top

LochemEnergie helpt bij isolatie

Woningeigenaren in de gemeente Lochem die hun woning zelf bewonen, kunnen vanaf 1 mei 2016 bij de gemeente subsidie aanvragen voor bepaalde isolatiemaatregelen aan hun woning. De provincie Gelderland en de gemeente Lochem hebben hiervoor beide € 100.000 beschikbaar gesteld. Hierdoor kunnen opnieuw circa 400 eigenaren hun woning isoleren met subsidie.

Vergoed wordt een derde van de investering met een maximum van 500 euro per woning voor het isoleren van dak, buitenmuur, HR++ glas en begane grond. De subsidie kan worden verhoogd tot maximaal 750 euro, als meerdere eigenaren gezamenlijk een aanvraag indienen. LochemEnergie kan helpen bij het bundelen van aanvragen, maar u kunt ook zelf 'buren' zoeken. Dit hoeven niet per se aanvragers uit dezelfde straat of kern te zijn.

De regeling geldt voor isolatiewerkzaamheden die in de periode 15 maart 2016 en 9 december 2016 uitgevoerd en afgerekend zijn. Wie in de periode 2011-2015 eerder subsidie voor woningisolatie heeft ontvangen, kan ook gebruikmaken van de regeling. Het eerder ontvangen bedrag wordt dan in mindering gebracht.

In het digitaal loket vindt u een aanvraagformulier en een uitkeringsverzoek. Na het invullen zet u op beide formulieren een handtekening en dient u de aanvraag in, samen met de overig gevraagde informatie. Vraag de subsidie snel aan, want op is op.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.