Ads Top

Investeer slim met de Energiebespaarlening

Woningeigenaren in Nieuwegein kunnen nu tegen lage rente een Energiebespaarlening afsluiten om te investeren in energiebesparende maatregelen in hun woning. U profiteert dan direct van meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ook geldt dit jaar nog van het (tijdelijk) verlaagde btw-tarief (6%) op arbeidsloon bij renovatie, verbouwing en herstel (ook isolatie). Uw woningwaarde stijgt, u heeft minder last van eventuele toekomstige stijging van energietarieven en u spaart het milieu. Wacht dus niet langer en profiteer nu!
De Energiebespaarlening bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal € 25.000. De looptijd is 7 of 10 jaar (afhankelijk van hoogte lening). De rente van de lening staat vast gedurende de looptijd en bedraagt op dit moment 3,4% (bij 7 jaar)  en 3,8% (bij 10 jaar).
De maatregelen waarvoor u de lening kunt benutten zijn: dak-, gevel- en vloerisolatie, hoogrendementsglas, isolerende deuren en gevelpanelen, warmtepomp, zonneboiler, installaties voor warmteterugwinning, energiezuinige gelijkstroompomp en/of gelijkstroomventilator, vraaggestuurde ventilatie, HRe-ketel, (micro) warmtekrachtkoppeling, hoogrendementsketel en zonnepanelen (voor maximaal 50% van de lening). Ook de kosten van maatwerkadvies voor energiebesparing kunnen in de lening worden meegenomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.