Ads Top

Zelfstroom gaat partnership aan met Belgische infrastructuurinvesteerder TINC

Het duurzame energiebedrijf Zelfstroom gaat per direct een samenwerking aan met TINC, een infrastructuurinvesteerder die genoteerd staat op Euronext Brussel.

Binnen de samenwerking financiert TINC vijf miljoen euro die Zelfstroom gebruikt voor het versnellen van de huidige propositie en het verder ontwikkelen van nieuwe proposities. Hiermee verstevigt ze haar positie als Nederlandse marktleider op het gebied van verhuur van zonnepanelen.
 
De samenwerking tussen TINC en Zelfstroom past in de strategie van Autobinck Group, de eigenaar van Zelfstroom, die zich onder andere richt op het versnellen van de decentrale energietransitie.

Met de investering van vijf miljoen euro optimaliseert Zelfstroom allereerst haar dienst, waarmee particulieren en mkb’ers door het huren van zonnestroomsystemen hun pand laagdrempelig kunnen verduurzamen. Vervolgens zet de Bossche organisatie met deze financiële injectie in op innovatie en de ontwikkeling van nieuwe verhuurconstructies, voor bijvoorbeeld warmtepompen en thuisaccu’s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.