Ads Top

Fluvius richt directie Energie- en Klimaattransitie op

Netbedrijf Fluvius stelt Jean Pierre Hollevoet aan als directeur Energie- en Klimaattransitie. De nieuwe directie moet de impact van de energietransitie en de klimaatadaptatie op het bedrijf coördineren. Fluvius wil zo sneller stappen vooruitzetten in het voorbereiden van de publieke nutsvoorziening.

Gezien de omvang van alle activiteiten, projecten en programma’s zal de nieuwe directie de coördinatie op zich nemen aangaande de impact van de klimaatverandering op de energienetten en de riolering waar Fluvius verantwoordelijk voor is. Energie- en Klimaattransitie zal op die manier nauw en overkoepelend samenwerken met alle directies en entiteiten binnen Fluvius en met de betrokken maatschappelijke stakeholders en partners.

ean Pierre Hollevoet, nu nog directeur Netbeheer bij Fluvius, zal de nieuwe directie leiden. Hij werkt sinds 1986 in de energiesector en heeft uitgebreide ervaring in alle geledingen van het distributienetbeheer. Zijn huidige taken zullen overgenomen worden door collega Raf Bellers, directeur Supply Chain. De nieuwe taakverdeling zorgt dus niet voor een uitbreiding van het Fluvius-managementcomité.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.