Ads Top

Een back-up-accu met ingebouwde zonnecellen

Het principe ervan is gelijk aan dat van andere producten van  Sandberg Powerbar en Sandberg Powerbank : een sterke zelfstandige reserve-accu die wordt opgeladen via een USB-poort van een computer of een 230 V-/auto-adapter, die stroom biedt voor de meeste draagbare apparaten via een USB-poort.
Nieuw zijn de krachtige zonnecellen die op de achterkant van de accu zijn geplaatst, het enige dat u dus nodig hebt om hem op te laden is licht. Hij kan overal worden opgeladen - zelfs in kuntslicht, als u in het vliegtuig of op het station zit, met nergens een stopcontact.
Anders Petersen, productmanager bij Sandberg A/S, zegt: "We hebben veel succes gehad met onze andere back-up-accu's. Er is echter behoefte aan een nog breder bereik. Alles is mogelijk: festivalgangers, zeilers, padvinders, bergklimmers, jagers... inderdaad, iedereen die stroom nodig heeft voor zijn mobiele apparaat, overal en altijd. Stelt u zich eens voor hoeveel berichtjes een festivalganger verstuurt en Twitter, Facebook en andere media gebruikt. Dan is de accu snel leeg."
De productmanager heeft ook iets te vertellen over de voordelen voor het milieu: "Ik moet eerlijk toegeven dat de voordelen voor het milieu voor opladen met zonne-energie in plaats van via het lichtnet niet de belangrijkste factor voor ons was. Gebruikersgemak heeft voor ons de hoogste prioriteit. Maar inderdaad: het product heeft overduidelijk ook voordelen voor het milieu. Wanneer u thuis bent kunt u de Solar PowerBank overdag op uw vensterbank leggen en uw telefoon daarmee 's nachts opladen. Gratis stroom zonder milieuvervuiling."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.