Ads Top

FC Groningen en OrangeGas verlengen sponsorcontract

Tijdens het eerste lustrumfeest van OrangeGas ondertekenden Geert Kuiper, Sales Manager FC Groningen, en Marcel Borger, directeur OrangeGas, het sponsorcontract voor het seizoen 2013-2014. Met deze verlenging wordt de goede samenwerking en relatie tussen beide partijen voor het 4e seizoen op rij bekrachtigd en uitgebreid. Zo is OrangeGas komend seizoen de nieuwe balsponsor van de FC.
Speerpunt binnen FC Groningen is het thema Groen en Duurzaamheid. Dit traject is al een tijd terug ingezet maar FC Groningen zal zich hiermee in de toekomst nog sterker presenteren. Niet alleen met hoofdsponsor Essent, maar ook met OrangeGas zal FC Groningen intensief samenwerken om deze groene en duurzame ambities verder vorm te geven. “Samen op weg naar een Happy Planet”, aldus Marcel Borger.
Hans Nijland rijdt zelf in een Groengasauto. Net als de rest van de directie en de technische staf. Op dit moment worden ook de jonge talenten van FC Groningen op Groengas van OrangeGas vervoerd in VW Caddy’s. FC-directeur Nijland is overtuigd van de kracht van duurzaamheid. De volgende stap is om nu ook de complete spelersgroep én de supporters te laten overstappen op Groengasauto’s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.