Ads Top

Zonnepanelenbedrijf Nederland Wekt Op laat een spoor van gedupeerde klanten achter

Nederland Wekt Op B.V. laat tientallen klanten voor honderden tot duizenden euro's het schip in gaan, zo bleek uit de aflevering van het consumentenprogramma Kassa.

De klachten zijn grofweg in twee categorieën onder te brengen. Enerzijds zijn er klanten die een aanbetaling hebben gedaan, maar hun geld niet terugkrijgen ondanks het feit dat zij daar gegronde redenen voor hebben. Anderzijds worden de panelen wel op het dak gelegd, maar blijkt de installatie slecht te werken of is het werk niet goed uitgevoerd. Scheve panelen, losse draden en onderdelen die ontbreken zijn zaken die vaak genoemd worden.

Nederland Wekt Op is extreem moeilijk te bereiken. In het beginstadium verloopt het contact nog goed, maar zodra er een aanbetaling is gedaan en er problemen ontstaan, kan het zeer lastig worden om iemand van het bedrijf te pakken te krijgen.

De nieuwe bestuurder erkent dat er ''wat'' problemen zijn en stelt dat het bedrijf bezig is met een reorganisatie.

De bestuurder zegt de klachten op te willen lossen en heeft een mailadres waar gedupeerden terecht kunnen. Dat is finance@nederlandwektop.nl. Op 1 december 2023 neemt Kassa contact op met het bedrijf om te kijken hoe het ervoor staat.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.