Ads Top

Essent bereikt akkoord voor overname Solar Concept groep

Essent, een onderdeel van E.ON, heeft een akkoord bereikt met betrekking tot de overname van de Solar Concept groep (Solar Concept) door middel van de acquisitie van aandelen in E4A B.V..

Solar Concept is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vooraanstaande partij voor de verkoop en installatie van zonnepanelen bij consumenten. De overname past bij de ambitie van Essent om haar landelijke dekking met eigen technische bedrijven verder te verstevigen. Via dit netwerk biedt Essent integraal advies, installatie en onderhoud voor zonnepanelen, cv’s, warmtepompen, isolatie en elektrische laadpalen.

Solar Concept is het volgende bedrijf dat zich bij Essent voegt om de energietransitie bij mensen thuis te kunnen versnellen. Hierdoor groeit Essent verder als dé energiepartner waar consumenten uit heel Nederland terecht kunnen voor het verduurzamen van hun woning en het betaalbaar houden van de energierekening.

De afronding van de overname, die afhankelijk is van de gebruikelijke voorwaarden waaronder goedkeuring van de fusie door de ACM, wordt eind 2023 verwacht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.