Ads Top

Marleen Prins nieuwe COO Essent

Op 15 november 2023 is Marleen Prins gestart als nieuwe COO (Chief Operating Officer). Ze gaat onderdeel uitmaken van de Raad van Bestuur van Essent N.V. en volgt daarmee Stephan Segbers op.

Prins zal zich focussen op de versnelling van de ontwikkeling van onze E-mobility en Future Energy Home (FEH) business in nauwe samenwerking met al onze servicepartners en andere bedrijfsonderdelen, waaronder E.ON.

Prins begon haar carrière in de financiële sector (Postbank/ING) in diverse Operations en IT functies, en werkte uiteindelijk als HR Directeur in het bestuur van ING Nederland. Verschillende andere bestuurs- en directiefuncties volgden, waarna ze startte als CHRO bij ENGIE Nederland (de voorloper van Equans).

De afgelopen drie jaar werkte ze als COO voor Equans Nederland, waarbij ze verantwoordelijk was voor de projecten en contracten op gebied van design, build, maintenance en operations van technische installaties voor klanten in de industriële sector, infrastructuur, buildings en cooling sector. Marleen studeerde onder andere Technische Bedrijfskunde in Amsterdam en Marketing aan INSEAD.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.