Ads Top

Otovo Nederland breidt zonne-energie aanbod uit met thuisbatterijen op abonnementsmodel

Otovo, de grootste online marktplaats voor de installatie van zonnepanelen in Europa breidt in Nederland het abonnementsmodel uit met thuisbatterijen. Het van oorsprong Noorse bedrijf is sinds maart 2023 actief in ons land.

Met een thuisbatterij kunnen consumenten verduurzamen en hun onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet verhogen. De thuisbatterij-abonnementen zijn per direct beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten die ook een Otovo-abonnement voor zonnepanelen hebben. Otovo onderzoekt de mogelijkheid om de abonnementen voor thuisbatterijen ook aan te bieden aan consumenten die hun eigen zonnepaneelinstallatie willen uitbreiden.

Otovo levert bij lancering thuisbatterijen van de merken Enphase en Pylontech met 10 jaar garantie. Het vermogen van de thuisbatterij hangt samen met het aantal zonnepanelen op het dak. Dankzij de gepatenteerde dakscan berekent Otovo een optimaal legplan voor elk dak en kan daarin de passende thuisbatterij voorstellen.

Otovo biedt al in meerdere Europese landen met succes thuisbatterijen aan. In Duitsland wordt al 80 procent van de via Otovo verkochte solar-abonnementen inclusief thuisbatterijen afgenomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.