Ads Top

Autarco betreedt Duitse markt

Autarco, de Nederlandse producent van totaaloplossingen voor zonne-energiesystemen, betreedt de Duitse markt. Daarnaast lanceert het bedrijf in de loop van 2024 drie nieuwe producten, waaronder Autarco’s eerste opslagsysteem voor zonne-energie.

Tijdens Solar Solutions op 29 en 30 november in Düsseldorf kunnen PV-dealers en -installateurs kennismaken met deze nieuwe producten en werkwijze van Autarco.

Met meer dan 10 jaar ervaring in Nederland, heeft Autarco een reputatie opgebouwd in het leveren van geïntegreerde zonnesystemen, van hardware tot software, onder één Nederlands merk. Deze systemen zijn bewezen 5% efficiënter dan systemen op de markt die bestaan uit componenten van verschillende merken. Als enige bedrijf ter wereld zorgt Autarco dat investering in duurzame energie verzekerd is, via kWh-garantie met cashback.

De Duitse markt, met zijn groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen en de ambitieuze klimaatdoelstellingen van de overheid, biedt een vruchtbare grond voor Autarco's innovatieve aanpak. In Duitsland ligt een grote opgave voor het opwekken van zonne-energie. De Duitse overheid schrijft in haar PV-strategie voor dat de installatiesnelheid van zonne-energie vanaf 2026 aanzienlijk moet toenemen om klimaatdoelstellingen te behalen. Autarco is in staat om de benodigde snelheid en flexibiliteit te bieden door direct samen te werken met PV-dealers en -installateurs, zonder tussenkomst van groothandels of distributeurs.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.