Ads Top

SpeedComfort gaat deze winter de strijd aan met hoge energierekening

Het stookseizoen komt er weer aan. Tot een jaar terug geen standaard onderwerp van gesprek. Maar na een winter met dikke truien op de bank en hoge naheffingen is het een niet te vermijden discussiepunt.

Een ambitieus Nederlands bedrijf ontwikkelde een innovatief product om bij te dragen aan een betere wereld én aan lagere energiekosten. Ze ontwikkelden SpeedComfort: een mobiele oplossing die de radiatoren in huis zuiniger maakt.

De warmte wordt door kleine ventilatoren beter door de ruimte verspreid waardoor de kamer sneller op temperatuur is en bovendien comfortabeler aanvoelt. De thermostaat springt sneller uit en dus wordt er minder gas verbruikt.

Een SpeedComfort is eenvoudig aan te schaffen en in twee minuten geplaatst. Met een magneet klik je de ventilator onder de radiator vast. Vervolgens stop je de stekker in het stopcontact en is het systeem klaar voor gebruik, letterlijk kinderspel. Gebruikers besparen tot wel 22 procent op hun gasrekening. Daarnaast heeft het product een verwachte levensduur van 40 jaar en wordt deze standaard geleverd met 10 jaar garantie.

De SpeedComfort gaat vanzelf aan als de radiator aanslaat en past op vrijwel ieder type radiator, zonder ingewikkelde bedieningsapps. Bovendien is het stroomverbruik extreem laag. Zo is een snelle besparing te realiseren zonder ingrijpende (isolatie-) verbouwing. SpeedComfort is ook voor huurders een goede (en mobiele) oplossing om te besparen op energie, want bij een verhuizing neem je ze gewoon weer mee.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.