Ads Top

Start bouw nieuwe 380 kV hoogspanningsverbinding Borssele-Rilland

In oktober start de bouw van een nieuwe 380 kV-hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland. Netbeheerder TenneT organiseert samen met de aannemers een digitale informatie.

De aanleg van de nieuwe verbinding duurt enkele jaren. In die periode wordt op meerdere locaties tegelijk en op verschillende tijdstippen gewerkt.

BAM infra start in de eerste week van oktober met de aanleg van werkterreinen op een aantal startlocaties in deelgebied 1. De masten in dat gebied worden geleverd door Valmont SM. 

Aannemerscombinatie Switch start dezelfde week in deelgebied 2 met de aanleg van werkterreinen voor nieuwe masten nabij hoogspanningsstation Rilland. De masten in dat deelgebied worden geleverd door VDL Network Supplies. Aannemer Spie bouwt de twee vakwerkmasten bij het kanaal door Zuid-Beveland en hangt de geleiders in de nieuwe masten.

Tijdens de bouw informeren de aannemers de omwonenden vooraf over werkzaamheden in de omgeving. Het allerbelangrijkste is een veilige aanleg. TenneT en de aannemers blijven daarom voortdurend met de omgeving in gesprek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.