Ads Top

Subsidie voor energiebesparingsprogramma Koninklijke Metaalunie

Gedeputeerde Staten van Drenthe kennen een subsidie van 51.000 euro toe aan Koninklijke Metaalunie voor het energiebesparings-programma ‘Op voorsprong met nieuwe energie in Drenthe’. Dit programma, exclusief voor Metaalunieleden in Drenthe, draagt bij aan een duurzame Drentse economie.

Binnen het programma kunnen leden van Koninklijke Metaalunie gebruikmaken van subsidies en begeleiding door een energieadviseur. Zo krijgen ze advies rondom energiebesparing en duurzame investeringen; van bewustwording tot en met begeleiding én de uitvoering van besparende maatregelen.

Alle Metaalunieleden in Drenthe kunnen meedoen aan het programma. De ondernemers kunnen subsidie aanvragen en een regionale adviseur inschakelen. Deze gespecialiseerde energieadviseurs beschikken over specifieke kennis van het MKB-metaal.

De provincie ondersteunt meerdere Drentse brancheorganisaties op het gebied van energiebesparing en duurzaam ondernemen. Door nauw op te trekken met overkoepelende brancheorganisaties worden de leden sneller, makkelijker en beter bereikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.