Ads Top

Na Nuon wordt nu ook Powerpeers Vattenfall

Eerder kondigde Vattenfall aan dat Nuon zijn naam zal veranderen in die van moederbedrijf Vattenfall. Vattenfall zal nu ook een van haar andere merken, Powerpeers, 'rebranden' naar Vattenfall.

Powerpeers is een scale-up die een marktplaats biedt die zowel afnemers en opwekkers van energie, als lokale energiebronnen, zoals zonnepanelen, samenbrengt. Hiermee kunnen klanten hun individuele energiemix zelf samenstellen uit lokale energiebronnen, of kunnen zogeheten ‘community-based’ proposities worden ontwikkeld. Het platform stelt energie-producerende klanten in staat om hun energie real-time met andere gebruikers te delen, wat een uniek niveau van transparantie en traceerbaarheid oplevert. Powerpeers werd drie jaar geleden gelanceerd en heeft sindsdien verschillende internationale erkenningen ontvangen.

Net als voor de klanten van Nuon, geldt ook voor klanten van Powerpeers: alleen de naam zal veranderen; klanten kunnen nog steeds dezelfde service verwachten. De naam Vattenfall zal stapsgewijs steeds meer zichtbaar worden, totdat een volledige migratie is gerealiseerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.