Ads Top

Servicepartnerbedrijven van Essent doen onderhoud van klimaatinstallaties in woningen BAM

Energiewacht heeft namens de servicepartnerbedrijven van Essent een samenwerkingsovereenkomst getekend met BAM Energy Systems. De servicepartnerbedrijven zijn de komende vier jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de klimaatinstallaties in woningen die BAM realiseert. Zij gaan warmtepompen, warmte-terug-win-units en zonnepaneleninstallaties onderhouden in NOM-woningen, stroomversnellingswoningen en woningen binnen verschillende nieuwbouwprojecten.

De eerste projecten waarin de servicepartnerbedrijven actief aan de slag gaan, zijn projecten die BAM heeft gerealiseerd in Emmen, Loppersum, Delft en Maastricht.

De partijen zijn geen onbekenden van elkaar, eerder werkten ze succesvol samen binnen diverse projecten, waaronder het project Duurzaam Oldambt. “BAM is goed in de realisatie en langdurige exploitatie van duurzame energiesystemen, Energiewacht en de overige servicebedrijven van Essent, Energiewacht Groep, Geas Energiewacht, Kemkens en Volta Limburg, zijn goed in het onderhouden van duurzame verwarmings-, - warmwater- en ventilatie-installaties in woningen," zo zegt Erik Koning, betrokken vanuit Energiewacht bij deze nieuwe samenwerkingsvorm.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.