Ads Top

Vandebron start campagne om 'suf imago' duurzaamheid te doorbreken


Duurzame energiemarktplaats Vandebron stelt consumenten in staat hun energie rechtstreeks bij een duurzame producent in te kopen. Om meer mensen bij deze missie te betrekken, voert Vandebron campagne met de geitenwollen sok als hero. Het bedrijf wil dat duurzaamheid niet langer iets is voor een kleine groep voorlopers, maar iets wat iedereen omarmt. Startend met het omarmen van geitenwollen sokken.

Vandebron opent het Geitenwollen Sokken Atelier, waarmee het een ode brengt aan geitenwollen sokken. Samen met schoenontwerper Luc Aarts wordt het ondergewaardeerde kledingstuk neergezet als hét positieve symbool voor duurzaamheid. Het pop-up atelier wordt op 14 december op feestelijke wijze geopend en is vervolgens twee dagen te bezoeken door publiek. Schoenenfreaks en sneakerheads, maar ook andere geïnteresseerden kunnen bij het atelier langskomen om hun oude schoenen te laten customizen. Daarbij kunnen bezoekers ook zelf met hun schoenen aan de slag.

De merkactivatie is onderdeel van een totaalcampagne, ontwikkeld in samenwerking met Tosti Creative en Since ‘88. De campagne bestaat uit een online video, online advertenties, straatactivaties en een influencercampagne. Wie overstapt naar Vandebron via de campagnewebsite ontvangt een exclusief paar Vandebron geitenwollen sokken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.