Ads Top

ENGIE heeft twee belangrijke contracten voor energielevering afgesloten met het Vlaams EnergieBedrijf

ENGIE heeft twee belangrijke contracten voor energielevering afgesloten met het Vlaams EnergieBedrijf. Die zullen goed zijn voor het gasverbruik van enkele honderden overheidsgebouwen en een elektriciteitsverbruik dat te vergelijken is met dat van 171.000 gezinnen.

Het eerste contract omvat de levering van aardgas aan meer dan 200 overheidsinstellingen in Vlaanderen: scholen, gemeentebesturen, ziekenhuizen en huisvestingsmaatschappijen, voor een geraamd jaartotaal van 2.500 GWh, te leveren gedurende 3 jaar vanaf 1 januari 2018. Die hoeveelheid gas vertegenwoordigt 4% van het residentieel en tertiair verbruik van Vlaanderen, of anders gezegd het jaarverbruik van 107.000 gezinnen.

Het tweede contract omvat de levering van elektriciteit voor de gebouwen van meer dan 130 gemeenten en andere Vlaamse overheidsinstellingen voor een geraamd jaartotaal van minimaal 600 GWh, te leveren gedurende 2 jaar, vanaf 1 januari 2018. Die hoeveelheid energie vertegenwoordigt omgerekend het jaarverbruik van 171.000 gezinnen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.