Ads Top

Innogy en New Dutch Wave op zoek naar Energy & Mobility startups

innogy, het moederbedrijf van Essent, en stichting New Dutch Wave zijn op zoek naar startups met lef: ben jij (onderdeel van) een startup die zich bezighoudt met alles rond de overgang naar een duurzaam, betaalbaar en betrouwbaar energie- en mobiliteitssysteem? En wil jij jouw startup laten zien tijdens het grootste digitale festival ter wereld, South By Southwest Festival in Austin, Texas? Meld je dan nu aan voor de voorronde van de Startup Competitie.

De voorronde, specifiek gericht op Energy & Mobility startups, vindt plaats op 15 januari 2018 op het hoofdkantoor van Essent in Den Bosch. Het doel; de beste Energy of Mobility startup meenemen naar SXSW18 en hen de mogelijkheid geven zich tijdens de Startup Competitie in het Dutch House op één van de grootste festivals ter wereld te presenteren voor nationale en internationale investeerders.

Startups pitchen voor een jury samengesteld met experts uit de Energy en Mobility branche. Ilse Steenbergen, woordvoerder Essent: “Uit de aanmeldingen worden 10 startups gekozen om te pitchen voor de jury, waarbij zij 3 minuten krijgen om de jury te overtuigen van hun idee of oplossing. De jury beoordeelt de pitches zorgvuldig, stelt vragen en wijst de nummers een, twee en drie aan. De top drie wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de ‘Essent E+ product development funnel’, een speciaal programma waarbij Essent ondernemers helpt hun product op de markt te brengen. De startup die door de jury als dé nummer één wordt gezien, mag in maart met ons mee naar Austin, Texas.”

Startups die willen deelnemen aan de voorronde kunnen zich tot en met aanstaande maandag 18 december aanmelden via deze link. Voorwaarden voor deelname en meer details zijn hier te vinden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.