Ads Top

Powerpeers vervult wens van klanten met een eigen app

Powerpeers lanceert een eigen digitale dienst in de vorm van een app. Met de Powerpeers app krijgen klanten inzicht in hun energiezaken, om zo nog beter gebruik te kunnen maken van wat Powerpeers te bieden heeft.

Powerpeers is een online platform dat het mogelijk maakt persoonlijke en zelfopgewekte schone energie te delen. Het maakt duurzame energie toegankelijk voor iedereen, of je het nu zelf opwekt via zonnepanelen of opgewekte energie afneemt van de zonnepanelen van een ander.

Innovatie- en designbureau Greenberry en Powerpeers werkten samen in een 3-daagse sprint aan de strategie en het concept voor de app. Vervolgens is het concept samen met een prototype voorgelegd aan gebruikers in een Desirability Test. In deze test kwam naar voren dat de gebruikers graag 24/7 inzicht willen hebben over hun eigen energie op verschillende apparaten.

Met de app kunnen gebruikers hun energie bronnen vinden op locatie en on-the-go, en hun energiemix aanpassen als ze een nieuwe bron ontdekken. De app sluit naadloos aan bij het sociale karakter van Powerpeers, met inzichtelijke en persoonlijke profielen van alle powerpeers in de regio.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.