Ads Top

Takkenkamp Groep neemt isolatieactiviteiten van Feenstra over

Per 1 januari 2016 heeft Installatiebedrijf Feenstra, dochterbedrijf van Nuon, haar isolatieactiviteiten verkocht aan de Takkenkamp Groep, een landelijke gespecialiseerde aannemer in voegwerk, gevelonderhoud, -renovatie en -restauratie. Door de acquisitie kan de Takkenkamp Groep zich nadrukkelijk profileren als dé partner voor consumenten en bedrijven in het integraal verduurzamen van de complete buitenschil. Feenstra richt zich hiermee nu en in de toekomst steeds meer op verschillende oplossingen van service en onderhoud met betrekking tot de technische installaties in de woning.

Na de overname bestaat de Takkenkamp Groep uit drie ondernemingen: Takkenkamp Gevelonderhoud, Van Milt Restaurateurs en Takkenkamp Isolatie. De ongeveer 100 mensen die werkzaam zijn bij Feenstra Isolatie BV gaan over naar Takkenkamp Isolatie, dat een zelfstandig bedrijfsonderdeel is. Bij de Takkenkamp Groep werken in totaal ruim 200 mensen.

Rick Takkenkamp, algemeen directeur van de Takkenkamp Groep: "Met de isolatieactiviteiten erbij kunnen we nog beter inspelen op klantwensen omtrent comfortverbetering, energiebesparing, optimaal onderhoud en een fraaie uitstraling van woningen en gebouwen. We zijn een innovatief familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring. Bij veel particuliere en zakelijke klanten hebben we ons gekwalificeerd als betrouwbare vaste partner bij het onderhouden van hun woning of gebouw. Met ons landelijk dekkend netwerk van vestigingen bedienen we zowel de particuliere als zakelijke markt en groeien we nog steeds."

Feenstra - onderdeel van Nuon - zal zich in toenemende mate focussen op slimme oplossingen voor service en onderhoud van technische installaties in en om het huis. Zij zal zich daarbij richten op het samenspel van bestaande en nieuwe techniek die ervoor moeten zorgen dat alle bewoners van Nederland prettig kunnen wonen en werken. Met mensen die verstand hebben van installeren, adviseren en onderhouden. Zodat de techniek altijd doet wat de klant wilt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.