Ads Top

Subsidie voor duurzame initiatieven Amersfoort

Ondernemers, instellingen en inwoners van Amersfoort kunnen tot 1 april 2016 vernieuwende projecten aandragen voor subsidie uit het Toekomstfonds Duurzame Ontwikkeling. Het Toekomstfonds is er om vernieuwende ideeën aan te moedigen die de duurzame ontwikkeling in Amersfoort vooruit helpen.

Het Toekomstfonds richt zich op zogeheten koplopers en doorbraakprojecten. Dit zijn vernieuwende initiatieven die bijdragen aan een duurzame stad. Een project dat u kunt voordragen levert een concrete en aantoonbare bijdrage aan de duurzaamheiddoelstellingen van de stad Amersfoort. Dit betekent dat het past binnen de gemeentelijke duurzame ambities op het gebied van energie, materialen, voedsel, groen en mobiliteit. Het moet gaan om een Amersfoorts project; voor of door Amersfoortse ondernemers, inwoners of instellingen.

Er is in 2016 200.000 euro beschikbaar voor duurzame projecten. Het is de bedoeling dat het project vijftig procent financiert en de andere helft wordt betaald uit het Toekomstfonds, met een maximum van 50.000 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.