Ads Top

Hogeschool en Rabobank hernieuwen sponsorcontract team Shell Ecomarathon

Phidippides is een multidisciplinair team van studenten dat jaarlijks meedoet aan de Shell Ecomarathon Europe, een wedstrijd voor studententeams die gaat om wie het zuinigste voertuig kan bouwen.

In deze wedstrijd, die altijd in het voorjaar plaatsvindt (dit jaar in Londen) doet team Phidippides  mee met twee voertuigen: de Triga (een gestroomlijnd futuristisch ontwerp) en de Quadriga (die lijkt op een 'gewone' auto). De beide voertuigen zijn inmiddels aan hun tweede model toe, al vindt jaarlijks een innovatieslag plaats.

Rabobank is al vele jaren de hoofdsponsor van Phidippides en heeft op woensdag 13 januari zijn sponsorcontract met Hogeschool Rotterdam opnieuw vastgesteld.

Namens Rabobank tekende Leo Peeters Weem, directievoorzitter Rabobank Rotterdam en namens de hogeschool tekende Collegelid Angelien Sanderman.

1 opmerking:

  1. Koop een Tesla. Spaart veel tijd en geld, in plaats van meedoen aan een zinloze wedstrijd die gefinancieerd wordt door de grootste tegenstander van zuinige en schone auto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.