Ads Top

Janine Verweij per 1 februari directeur van Energie-Nederland

Per 1 februari a.s. wordt Janine Verweij de nieuwe directeur van branchevereniging Energie-Nederland. Ze volgt in deze functie Mira Huussen op, die de functie op ad interim basis vervulde.

Medy van der Laan, voorzitter van Energie-Nederland, is verheugd over de komst van Janine Verweij. “Ik ben erg blij dat we een directeur hebben gevonden die brede ervaring heeft en zeer goed weet wat er in de de energiewereld speelt. Ik verheug me erop om samen met haar leiding te geven aan de vraagstukken waar Energie-Nederland voor staat en vorm te geven aan de samenwerking met onze gesprekspartners.” Janine Verweij zal dagelijks leiding geven aan het bureau van Energie-Nederland met 11 medewerkers.

Janine Verweij (1969) studeerde Nederlands Recht en promoveerde in 1996 aan de Universiteit van Utrecht. Zij werkte de afgelopen jaren als manager bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM, voorheen onder andere NMa), bij de directie Regulering Energie en Vervoer. Ook werkte zij bij Kennedy van der Laan en USG Juristen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.