Ads Top

Tot 10 procent meer opbrengst uit zonnepanelen

Mastervolt introduceert met Soladin WEB de nieuwste generatie omvormers voor zonne-energie. Deze leveren tot 10% extra opbrengst en kunnen al worden toegepast vanaf drie zonnepanelen. De omvormers zijn ontwikkeld door Mastervolt in Amsterdam en worden geproduceerd door Prodrive Technologies op het Science Park in Eindhoven. Hans van Nikkelen Kuijper, CEO van Mastervolt: "Met de Soladin WEB introduceren wij een Nederlands kwaliteitsproduct dat een impuls geeft aan de groei van de Nederlandse markt voor zonne-energie en aan de installatiebranche."
Het omslagpunt, waarbij zonnestroom goedkoper is geworden dan traditionele stroom, is onlangs ook in Nederland bereikt. De Soladin WEB brengt deze ontwikkeling in een stroomversnelling dankzij het IntelliConcept: acht slimme innovaties die samen zorgen voor tot 10% extra opbrengst. Zij verlengen de bedrijfstijd, houden rekening met bewolking, schaduw en temperatuursveranderingen en garanderen een stabiel hoog rendement. Zo worden verliezen in de bekabeling tot 80% gereduceerd. Hans van Nikkelen Kuijper: "Met IntelliConcept wordt 20 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van zonne-energie gebundeld. De omvormers zijn eenvoudig te installeren en aan elkaar te koppelen, zodat voor ieder huis, hoe klein of groot ook, kan worden voorzien in de dagelijkse energiebehoefte. Het is eenvoudig zelf te monitoren dankzij ingebouwde WiFi en kostenloze IntelliWeb service."
Mastervolt verzorgt op donderdag 28 november in samenwerking met Prodrive Technologies de officiële introductie van Soladin WEB. Naast een korte introductie over de ontwikkeling en het zeer geavanceerde productieproces in Eindhoven geven gastsprekers Wim Sinke en Hans Biesheuvel hun visie op respectievelijk de ontwikkeling van de markt voor zonne-energie en de 'revival' van fabricage in Nederland. Na de presentaties is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen, bijvoorbeeld tijdens de paneldiscussie onder leiding van Robert-Jan Knook. Het volledige programma treft u aan in de bijlage.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.