Ads Top

Bijdrage voor project duurzaam reinigen met stoom

Autoverzorging Polandia in Groningen ontvangt een bijdrage van ruim 15.000 euro voor het project The Steamcompany. Het bedrijf wil onder andere auto's op een milieuvriendelijke manier met stoom gaan reinigen. Polandia is gespecialiseerd in het afleveringsklaar maken van auto's. Het bedrag komt uit het subsidieprogramma Innovatief en Duurzaam MKB Groningen.
Polandia wil de autoverzorging duurzamer maken en de activiteiten uitbreiden. De stoomreiniging wordt ondergebracht in The Steamcompany. Het schoonmaken met stoom is milieuvriendelijk omdat er minder chemische reinigingsmiddelen, water en energie worden verbruikt. Naast auto's wil het bedrijf ook onder andere badkamers, meubels en matrassen met stoom gaan reinigen.
Het subsidieprogramma Innovatief en Duurzaam MKB Groningen bestaat sinds 1 januari 2013 en is een groot succes. In tijden waarin het voor veel ondernemers lastig is om een krediet bij banken te krijgen, is het verstrekken van deze subsidie een belangrijke steun in de rug. Er was drie miljoen euro subsidie beschikbaar. Inmiddels is het budget uitgeput. De lopende subsidieaanvragen worden nog afgehandeld.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.