Ads Top

De Hypotheker start Jazeker Energievergelijker

Met de Jazeker Energievergelijker biedt De Hypotheker consumenten vanaf deze week een nieuwe mogelijkheid om geld te besparen op de energierekening. Aanbiedingen van energieleveranciers worden en consumenten kunnen direct online overstappen naar de energieleverancier van hun keuze. De Hypotheker introduceert deze online service in samenwerking met het onafhankelijke platform Energieleveranciers.nl.
Door het invullen van de postcode en het huidige energieverbruik rekent de tool snel uit welke leverancier het beste aanbod heeft. Hierna is het mogelijk meteen over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. Vervolgens wordt alles voor de consument geregeld, zoals het opzeggen van het huidige energiecontract. Binnen vier tot zes weken beschikt de consument over het nieuwe contract.
In 2012 wisselden 1,8 miljoen mensen van energieleverancier. Dat is een record. Dit jaar houdt de energiesector rekening met nog meer overstappers.
“De Hypotheker kijkt tijdens adviesgesprekken ook naar het inkomsten- en uitgavenpatroon van klanten. Daarbij zien we regelmatig dat mensen maandelijks veel geld kwijt zijn aan energiekosten. Met behulp van de Jazeker Energievergelijker kunnen wij klanten helpen om een onafhankelijke vergelijking te maken. Zo krijgen zij niet alleen een goed hypotheekadvies, maar óók inzicht in de mogelijkheden om op hun energierekening te besparen”, vertelt Jill Aalders, woordvoerder van De Hypotheker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.