Ads Top

Grote som BTW terug bij aanschaf zonnepanelen

Specialist in zonne-energie OpdeZon lanceert OpdeZon BTW Service. In samenwerking met belastingadviseur SOS Business Support neemt OpdeZon hiermee voor bezitters van zonnepanelen de aanvraag BTW teruggave uit handen.
Donderdag 7 november maakte de belastingdienst bekend dat particulieren die vanaf 20 juni 2013 zonnepanelen hebben aangeschaft, recht hebben op teruggave van de BTW. De uitspraak betekent dat deze groep bezitters van zonnepanelen een cadeautje krijgen ter waarde van 500 euro voor kleinere installaties (5 zonnepanelen) tot maar liefst 1.600 euro bij een installatie van 24 zonnepanelen.
OpdeZon wil voor deze groep particulieren het onderste uit de kan halen en werkt daarom met een succes garantie: de particulier betaalt slechts voor de service bij daadwerkelijke BTW teruggave. Paul Dalebout, directeur van OpdeZon: 'Met de OpdeZon BTW Service willen we de bezitters van zonnepanelen het papierwerk van de aanvraag uit handen nemen. Ook willen we de zekerheid bieden dat de aanvraag goed geschied en het beste resultaat oplevert.'
 De OpdeZon BTW service is er niet alleen voor klanten van OpdeZon, maar ook voor (toekomstige) bezitters van zonnepanelen die hun zonnepanelen niet door OpdeZon hebben laten installeren.
 De OpdeZon BTW Service is een samenwerking tussen OpdeZon en SOS Business Support. OpdeZon is specialist op het gebied van zonne-energie. SOS Business Support is geregistreerd belastingadviseur en verzorgt de financiële administratie van particulieren en MKB bedrijven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.