Ads Top

Energiebedrijf Essent heeft beste werkplek van Nederland

Essent won donderdag de Winning Workplace Award, de verkiezing van het meest vooruitstrevende kantoor. Het hoofdkantoor van Essent in Den Bosch liet in de finale van deze verkiezing concurrent Eneco in Rotterdam en groothandel Makro in Amsterdam achter zich.
Essent bereikte de top 3 van de verkiezing dankzij een publieksstemming op internet gecombineerd met een juryoordeel. De jury keek daarbij onder andere naar het gebouw zelf, de ligging, de werkplekken en de manier waarop de deelnemende organisaties een open en innovatieve cultuur voor hun medewerkers weten te creëren.
Essent dankt haar overwinning overigens niet alleen aan het kantoor in Den Bosch zelf. De jury liet weten juist ook gecharmeerd te zijn van de manier waarop ze haar medewerkers ondersteunt in het zogenaamde Nieuwe Werken. Facility manager Marcel Broumels van Essent: ‘Zo verzorgt Essent voor alle medewerkers een thuiswerkplek die van alle gemakken is voorzien, zoals een bureau en bureaustoel maar ook IT- en telecomfaciliteiten. Op die manier wordt werken vanuit huis optimaal ondersteund.’
De Winning Workplace Award is een initiatief van vastgoedbedrijf Jones Lang LaSalle. De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van huisvesting. Met haar overwinning volgt Essent telecombedrijf Vodafone op, dat in 2011 de eerste editie won.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.