Ads Top

Vattenfall en Kia Nederland starten partnership

Vattenfall en Kia Nederland sluiten een samenwerking waarbij duurzame energie-oplossingen centraal staan. Zo kunnen Kia-klanten eenvoudig een energiecontract afsluiten en producten op het gebied van energiebesparing aanschaffen. Daarnaast krijgen Kia-rijders een korting op de aanschaf van zonnepanelen, waarmee zij zelf de energie voor elektrisch rijden op kunnen wekken.

Elektrische auto’s die bidirectioneel kunnen laden, kunnen in de toekomst met een bidirectionele laadpaal ook stroom aan het huis teruggeven. Klanten kunnen hun auto dan inzetten als thuisbatterij. Op momenten dat de zon schijnt, laadt de auto op. In de avond kan de stroom van de auto weer gebruikt worden voor het huis.

Om ervoor te zorgen dat elektrisch rijders makkelijk en betaalbaar hun auto kunnen opladen, zal Vattenfall de komende periode de samenwerking met Kia Nederland verder uitbreiden met nieuwe slimme producten en diensten. Bijvoorbeeld met energiecontracten waarmee je op bepaalde tijdstippen goedkoper kunt laden omdat er veel duurzame energie beschikbaar of door juist gebruik te maken van je eigen zonnepanelen.

Kia-klanten kunnen op de speciale partnerpagina meer informatie vinden over het aanbod en de actievoorwaarden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.