Ads Top

Sharp Energy Solutions Europe onthult geavanceerd Bifacial N-type TOPCon glas/glas zonnepaneel met extra watt boost

Sharp Energy Solutions Europe kondigt de lancering aan van het nieuwste Bifacial TOPCon (Tunnel Oxide Passivated Contact) zonnepaneel met een vermogensupgrade naar 575 watt.
 
De NB-JD575 is een glas/glas zonnepaneel met N-type 144 M10 half-cellen en 16 busbars. Het N-Type TOPCon module bifacial ratio is tot 80% met een module-efficiëntie van 22,26%. Het nieuwe zonnepaneel biedt ook verschillende voordelen van N-TOPCon-technologie, waaronder hoger vermogen en efficiëntie, betere prestaties bij weinig licht en hogere bifacialiteit.
 
Het hogere vermogen en de efficiëntie van de N-TOPCon-technologie resulteren in verbeterde energieproductie, waardoor het paneel kosten-effectiever is voor gebruikers. Bovendien zorgt de verbeterde prestatie bij weinig licht ervoor dat het paneel zelfs onder suboptimale lichtomstandigheden energie blijft produceren, waardoor de algehele efficiëntie wordt verhoogd.
 
De lage temperatuurcoëfficiënt van -0,30%/°C voor de energieopbrengst garandeert goede prestaties bij hoge omgevingstemperaturen, wat vanwege klimaatverandering en daardoor stijgende temperaturen steeds belangrijker wordt. Bovendien is het paneel LID-vrij, wat het risico op vermogensverlies gedurende de levensduur minimaliseert.
 
De afmetingen van de NB-JD575 zijn 2278 x 1134 mm, met een aluminium frame van 30 mm. De voor- en achter-glaslagen zijn elk 2 mm dik en het paneel weegt in totaal zo’n 32,5 kg. De mechanische specificaties van het paneel maken het geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder commerciële en grootschalige veldinstallaties.

De veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van het nieuwe paneel werd erkend met IEC-certificatie (IEC61215 en IEC61730). Ook bewijst het feilloos doorstaan van internationaal vastgelegde tests op ammoniak, zoutmist, zand en PID-bestendigheid, dat het gaat om een robuust productontwerp.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.