Ads Top

Zonnepanelen op dak van kantoor Essent

Zonnepanelen op het dak van het kantoor van Essent in Den Bosch leveren vanaf 1 november een gedeelte van de stroom die Essent gebruikt. De panelen leveren zo'n 25.500 kWh per jaar aan stroom. Volta Solar uit Limburg, servicepartner van Essent, plaatst de panelen. Voor haar stroom gebruikt Essent al windenergie uit Nederland. Haar gebouwen verwarmt zij met biogas.

Via haar acht servicepartners Nederland Isoleert, Isoprofs, Kemkens, Volta Solar en Volta Limburg, Geas Energiewacht, Energiewacht en Energiewacht Groep helpt Essent consumenten en bedrijven met energieadvies, slimme thermostaten en isolatie om hun energieverbruik te verlagen. Essent is de grootste leverancier en installateur van zonnepanelen in de consumentenmarkt. Leenders: “Volta Solar is onze specialist op het gebied van zonnepanelen. We wilden dan ook dat zij de panelen op ons kantoor plaatsten.”

Sinds 1 oktober levert Essent particuliere klanten standaard windstroom uit Europa. Klanten die nóg groenere energie van Essent willen, kunnen kiezen voor groen gas met 10% biogas in combinatie met stroom van Nederlandse windparken. Daarmee is Essent het eerste Nederlandse energiebedrijf dat dit groene gas uit biogas op grote schaal aan Nederlandse huishoudens aanbiedt. Essent is een top-drie speler op de groen gasmarkt in Nederland met NS en ProRail als een van de grootste afnemers.
Zakelijke klanten kan Essent direct koppelen aan wind- en zonneparken met Ellyn. Zij kunnen kiezen voor stroom van Nederlandse windparken en CO2 neutraal gas. Volgend jaar wil Essent ook haar zakelijke klanten uit het MKB standaard groene stroom van Europese windparken kunnen leveren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.