Ads Top

Flinke korting op zonnepanelen door veiling Vereniging Eigen Huis

De veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis heeft een scherpe prijs opgeleverd voor een compleet zonnepanelensysteem. Ruim 13.500 inwoners in de provincies Noord-Holland en Utrecht schreven zich voor deze actie in. Zij ontvingen deze week een aanbod op maat, inclusief systeem, installatie, garanties en monitoring.

De prijs van een zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen is gemiddeld 27,5% lager dan de gemiddelde marktprijs (bron: Milieu Centraal). Een zonnepanelensysteem is daarmee gemiddeld €1.311,- goedkoper. Deze scherpe prijs kan bij een collectieve inkoop worden behaald door inkoopvoordeel bij de leverancier en door logistiek voordeel. Doordat deelnemers uit dezelfde regio komen kunnen de werkzaamheden efficiënt worden georganiseerd.

De veiling leverde twee winnaars op. SolarNRG en Tautus. Zij bieden de scherpste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem. Vereniging Eigen Huis stelt hoge kwaliteitseisen aan de leveranciers en de producten. Tautus en Solar NRG zijn, net als andere leveranciers die hebben deelgenomen aan de veiling, gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit. Deelnemers van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen hebben inmiddels via Vereniging Eigen Huis een aanbod van een van deze twee leveranciers ontvangen.

Vereniging Eigen Huis vindt dat zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk moet zijn. Door de grote hoeveelheid aanbieders van zonnepanelen weten huiseigenaren vaak niet waar ze moeten beginnen. Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen helpt Vereniging Eigen Huis iedereen om op een gemakkelijke manier zonnepanelen te kopen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.