Ads Top

Aanmelding leveranciers geopend voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen geopend

Op 8 januari 2018 start in de provincies Gelderland en Overijssel de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis, in samenwerking met iChoosr. Leveranciers en installateurs kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan de veiling.

Sinds dit jaar hebben iChoosr en Vereniging Eigen Huis hun krachten gebundeld met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Vanaf 2018 worden door heel Nederland op regionaal niveau acties georganiseerd. Hierbij wordt er een veilingmodel gehanteerd.

Leveranciers willen deelnemen aan de collectieve inkoop worden vooraf gekwalificeerd. Tijdens dit proces wordt er onder andere gekeken naar bedrijfsvoering, ervaring en financiële stabiliteit. Daarnaast moet een leverancier garanderen minimaal 500 installaties te kunnen realiseren in een periode van ongeveer een half jaar.

Kwaliteit wordt niet opgeofferd voor lage prijzen. De ruimte om scherp te bieden, zit voornamelijk in het logistieke en administratieve voordeel dat je kunt behalen bij een collectieve inkoop. Wij geven hierbij graag advies!’’

De veiling vindt plaats op 14 februari 2018. Leveranciers die willen deelnemen aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen kunnen zich vóór 10 november aanmelden via ichoosr.nl/leveranciers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.