Ads Top

Greenchoice introduceert BOKS Live

Duurzame energieleverancier Greenchoice introduceert BOKS Live: de nieuwste variant van energiedienst BOKS. Met BOKS Live krijgen particulieren inzicht in het actuele stroomverbruik van de apparaten in hun huis en zien gelijk wat dat verbruik kost. Het doel: stroomvreters direct detecteren en energieverspilling nóg sneller tegenaan.

Met BOKS Live zijn er – naast BOKS en BOKS Slim - nu drie varianten van de energieservice van Greenchoice beschikbaar. BOKS biedt inzicht in stroom- en gasverbruik en daagt gebruikers met speelse en steeds weer nieuwe uitdagingen uit om te besparen op energie.

Het grootste verschil tussen de varianten zit hem in de nauwkeurigheid van het inzicht. Met BOKS Slim introduceerde Greenchoice afgelopen najaar voor het eerst inzicht op apparaatgroepniveau per kwartier. BOKS Live gaat een stap verder en biedt live inzicht in het stroomverbruik en een nauwkeuriger inzicht op apparaatgroepniveau, namelijk per tien seconden.

BOKS werkt met een slim algoritme dat het verbruik in huis precies weergeeft. Elk apparaat heeft namelijk een ander verbruikspatroon: de espressomachine geeft pieken, de verwarming slaat aan op bepaalde tijden en de Wifi-router laat stabiel verbruik zien. BOKS rekent precies uit hoeveel gas en stroom waar naartoe gaat en koppelt dat aan relevante persoonlijke bespaartips.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.