Ads Top

Enexis Huis Limburg officieel geopend

Vandaag is het Enexis Huis Limburg officieel geopend. Dit volledig duurzaam verbouwde inspiratiehuis wil consumenten informeren en interesseren om actief aan de slag te gaan met de verduurzaming van de (eigen) woning.

Het Enexis Huis Limburg is tot stand gekomen door Enexis Groep met steun van de provincie Limburg en de gemeente Maastricht. Peter Vermaat (CEO Enexis Groep) en Daan Prevoo (Gedeputeerde Energie, Duurzaamheid en Wonen provincie Limburg) verzorgden de officiële opening. Speciaal voor deze opening gaf André Kuipers zijn visie op mondiale uitdagingen zoals klimaatverandering, ontbossing, erosie en de gevolgen van verstedelijking. Het Enexis Huis Limburg is vanaf 28 juni gratis toegankelijk voor bezoekers.

Bezoekers worden in het huis door een persoonlijke gids letterlijk meegenomen langs het verleden naar de toekomst van onze energie. Het Enexis Huis geeft objectieve informatie: bezoekers aan het Enexis Huis Limburg krijgen een persoonlijk bespaarplan voor hun eigen woning, afgestemd op wat zij willen bereiken, zodat de bezoeker thuis gericht aan de slag kan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.