Ads Top

Wijziging bankrekeningnummer voor Essent Energie Verkoop

Essent Energie Verkoop Nederland B.V. heeft per 20 oktober 2016 het banknummer voor klanten met een zakelijk contract gewijzigd. Het nieuwe nummer is ABN Amro rekeningnummer NL19ABNA0573066809. Reden hiervoor is de terugtrekking van Royal Bank of Scotland (RBS) van de Nederlandse markt.

Deze wijziging geldt alléén voor klanten met een zakelijk contract met Essent Energie Verkoop Nederland B.V. Voor klanten met een zakelijk contract met Essent Retail Energie B.V. heeft het nieuwe bankrekening geen gevolgen. Essent verzoekt klanten om de wijziging van bankrekeningnummer zo spoedig mogelijk te verwerken in hun financiële administratie. Dit geldt ook voor incassobureaus, curatoren en overige leveranciers.

Vanaf 20 oktober zijn de nieuwe bankgegevens vermeld op het briefpapier, in e-mails en op facturen. Vanaf dat moment ontvangen klanten, voor wie het nieuwe bankrekeningnummer geldt, op diverse manieren informatie.Joost Fröhlich, Manager Operations Essent Zakelijk licht toe; “In oktober, november en december van dit jaar ontvangen klanten bij hun factuur een bijsluiter met uitleg. We doen dit minimaal tot het einde van het jaar om er zeker van te zijn dat de wijziging niet aan de aandacht ontsnapt. Ook wordt een melding geplaatst op Mijn Essent, de online omgeving van klanten. Tenslotte staat op www.essent.nl/bankrekening extra informatie.” Bepaalde klantgroepen en overige partijen ontvangen geen fysieke facturen, deze groepen ontvangen per brief of e-mail informatie of worden persoonlijk geïnformeerd via hun contactpersoon van Essent Zakelijk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.